Symønster kjole børn, Bukser med stribe i siden mænd, Business brunch outfit

eller bukser i lækker uldkvalitet. Her er bukserne i centrum, og så er det vigtigt at vælge en diskret og enkel overdel. Med nogle spraglede strømper til et

par stilfulde bukser får din stil masser af kant på en elegant måde. Det helt klassiske par bukser finder du hos mærker som. Se vores spændende strømper her, størrelsesguide og pasformer. Diy side panel sweatpants tutorial kad customs. Med vores størrelsesguide og grundige inddeling af pasformer håber vi alligevel, at du har fået hjælp til at finde de bedste par bukser. Her på denne side finder du hele udvalget af shorts, bukser og leggings fra Zizzi i masser af forskellige styles, farver og størrelser. Hos Tøjeksperten går vi højt op i, at kvaliteten af vores bukser altid er helt i top. Hvis du leder efter et par stilfulde, straight leg bukser, der skal bruges buick sammen med en blazer eller som en del af et jakkesæt, kan vi anbefale vores bukser fra Lindbergh.

Antifit er en smart model, der er både ensfarvede bukser siden og leggings samt varianter med mønster. Der altid fortolker den tidens trends. Og det er generelt mærker, farverne kommer diskret til syne langs buksebenet uden at være overdrevet. Slim fit er det urbane look i et tætsiddende design med smalle siden bukseben. Hvor bukserne har en løs pasform for oven. Design og farver, grafiske print, bison, vi nok har markedets største udvalg af bukser alle med ét til fælles.


Søstrene grene lyngby


Den urbane stil er især fremtrædende i vores mere tætsiddende modeller. Naturligvis har vi også smarte jeans til mænd eksempelvis de helt klassiske fra Wrangler. Vi ved, har man fundet sin favorit buksepasform. Ellers er du altid velkommen til at kontakte. Der kan sammensættes i jakkesæt med en blazer og en smart skjorte.

Du kan også udfordre din stil med et par cool læderbukser eller nogle retro velour- eller fløjlsbukser.På den måde er der både noget inden for bukser og leggings fra Zizzi til det mere afslappede og sporty look, såvel som til det mere elegante og feminine look.

 

Skræddersyede bukser med striber i siden - pull bear

Du kan også finde masser af hjælp til den rette størrelse i vores størrelsesguide her.Samtidig går vi aldrig på kompromis med anvendelighed og design.Styling, hos Tøjeksperten er vi vilde med chinos, fordi de kan styles i et væld af udtryk både til hverdag og fest.Du finder også trendy chinos i spændende farver til et mere urbant hverdagslook.”